Hallu Motion – Hou je tenen gezond!

Hallu Motion – Hou je tenen gezond!
57 €
KOOP NU
  • Geneest en verwijdert halluxen
  • Remt het probleem van de kromme teen af
  • Stimuleert de reductie van de krommingen

Hallu Motion heeft een flexibele spalk met scharnier bedoeld voor milde tot redelijk gematigde eeltknobbels. De Hallu Motion verwijderhulp voor eeltknobbels heeft een anatomische band met een haakje en lus rond de grote teen en rond het midden van de voet. De twee banden worden verbonden door een met stof omhulde spalk die langs de binnenkant van de voet ligt en doorloopt vanaf de grote teen.

Hallu Motion behandeld de onderliggende voetfunctie omdat het het comfort en gemak van een zachte spalk combineert met de correctiemogelijkheid van een harde spalk. De band rond het midden van de voet stabiliseert beide de overlangse en de dwarse bogen van de voet, terwijl de banden rond de tenen de grote teen geleidelijk aan van de tweede teen wegtrekken. De bijgevoegde ondersteuning voor het middenvoetsbeentje helpt om de dwarse boog in de juiste positie te zetten als het achter de bal van de voet wordt geplaatst. Hallu Motion heeft  een mechanisme met scharnieren die het toelaten om de grote teen te bewegen terwijl je wandelt, en past zich aan aan de contour van de voet. Vooral rond de ontstoken gebieden van het gewricht.germitox

Hoe werkt Hallu Motion?

Het grootste voordeel van de Hallu Motion spalk voor eeltknobbels in vergelijken met andere harde spalken is het mechanisme met de scharnieren. Met Hallu Motion kan je de grote teen natuurlijk bewegen, waardoor de eeltknobbel geleidelijk aan uitgerecht wordt door de beweging. De mogelijkheid om met de spalk rond te lopen is ook een voordeel bij het slapengaan, omdat je kan opstaan zonder het af te doen.

Volgens recensies van patiënten verlicht de Hallu Motion spalk niet alleen onmiddellijk de pijn van eeltknobbels,  maar zet het ook de grote teen recht, en vermindert het de grootte van de buil. Als je de instructies goed naleeft dan zal je balans en je manier van wandelen enorm verbeteren. Patiënten kunnen activiteiten zoals yoga, ballet, tennis, hardlopen en golf hervatten. Zoals andere spalken, zal ook de Hallu Motion rond de voet draaien tijdens het wandelen of het slapen als het niet goed wordt vastgemaakt rond het midden van de voet.

Waarom moet ik de Hallu Motion bestellen?

RECHT DE TENEN UIT & OPTIMALISEERT HOUDING VAN DE VOET

De Hallu Motion verwijderhulp voor eeltknobbels past de houding van de voet licht aan zodat je tenen in de optimale positie komen te staan. Hierdoor wordt de pijn van eeltknobbels verlicht.

100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD

Als je niet tevreden bent met de Hallu Motion zullen we je geld terugstorten, zonder vragen.

ONTWORPEN OM COMFORTABEL TE ZIJN

Een plezier om te dragen, terwijl het je voeten geneest en een slechte houding van de voet corrigeert. Het brengt je de verlichting van de pijn die eeltknobbels veroorzaken die je altijd al zocht.

Meningen over de Hallu Motion Eeltknobbelspalk

“Ik was verwonderd dat de Hallu Motion eeltknobbelspalk zo goed en zo snel werkte. Ze werden snel geleverd en hadden dezelfde vorm als omschreven was. Ik had nog nooit corrigerend schoeisel gedragen, en deze veranderen echt mijn voeten die nu ondertussen al in de veertig jaar oud zijn. Als ik deze twintig jaar geleden had gedragen had ik misschien geen eeltknobbeloperatie nodig gehad. Ik ben erg tevreden!”

Nick

“Het vermindert zwellingen en pijn… Ik draag de mijne ’s nachts en in de morgen en ik zie enorme vooruitgang, de eeltknobbels worden echt kleiner!”

Karen

“Hallu Motion is het meest effectieve product tegen eeltknobbel pijn die ik ooit heb gebruikt. Ik heb andere spalken en dergelijke geprobeerd, maar dit is echt volledig anders. Hoewel het rekbaar is en zacht aanvoelt is het echt enorm effectief. Ik heb ze kunnen dragen in mijn gigantische Crocs met dunne sokken en dat is echt geweldig. Hoewel mijn Crocs niet echt aantrekkelijk zijn ben ik toch dankbaar dat ik zo mijn Hallu Motion tijdens de dag kan dragen, omdat ze mijn voeten trainen om op een betere manier recht te wandelen. Ik draag mijn Hallu Motion ook ’s nachts, en heb geen problemen om ermee te slapen. Andere spalken zouden irritatie of pijn veroorzaken, maar deze zijn echt geweldig.”

Lisa

“Hallu Motion is een uitstekend homeopathisch middel om de pijn van eeltknobbels te verlichten. Ik ben echt enorm blij met deze spalk. De spalk is comfortabel en kan tegen een stootje, en werkt als een kussen in op het probleemgebied. De spalk is simpel te gebruiken en werkt perfect. Ik raad Hallu Motion zeker aan.”

Emma

Hallu Motion

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!
advertenties

Mooi Haar